ESTIU 1993 I 15 AÑOS Y UN DÍA

Fes un resum de cadascuna de les dos pel·lícules on distingisques en cadascuna d’elles la introducció, el nus i el desenllaç.

Després fes una valoració crítica on expreses la teva opinió diguent què és allò que t’ha agradat, què és el que no t’ha agradat i quina nota li ficaries (de 0 a 10) justificant el perquè d’eixa nota.

 


 

ESTIU 1993

Resum:

Aquesta pel·lícula tracta sobre una xiqueta que quan ella era més menuda els seus pares es moren per causa del sida i l’adopten els seus tios. Ells viuen en el camp amb la seua filla, on Frida no es porta molt bé amb ella i vol fer-li mal perquè hi te cels.

Molts xiquets no s’arrimen a ella perquè per la sang i la saliva, es pot transmetre el sida. Al final de la pel·lícula tot acaba bé i Frida es queda amb els seus tios.

Valoració crítica:

La veritat es que aquesta pel·lícula no m’ha agradat encara que sigua bona i sigua difícil treballar en xiquets, però no li he vist molt de sentit. Li ficaría un 5.

estiu_1993_verano_1993-275570297-large

 

15 AÑOS Y UN DÍA

Resum:

Aquesta pel·lícula tracta d’un adolescent que es expulsat de l’institut i s’ha mare decideix enviar-lo a Costa amb el seu abuelo, que es un militar ja retirat.

Allí coneix a la xica del locutori i també a un xic que es molt irresponsable i es fa amic d’ell. S’ha abuelo li fica un xic de la seua mateixa edat que ell per a que li done repas. I una vegada ell s’enfada amb el del repas i quan s’ha abuelo heu veu que l’envia li lleva les botes que li va comprar per a jugar el partit.

Quan el amic, Toni i els altres dos s’enteren, van a buscar al xaval que li donava repas i allí en la platja li pegen i el protagonista li diuen que pare i Toni li espenta i al pegar-se en una pedra es queda en coma, i després el del repas, el pianista li clava un navatja a Toni i el mata i al final el protagonista es desperta del coma i es torna a casa i tot torna a ser com abans.

Valoració crítica:

Aquesta m’ha agradat més perquè es més emocionant i hi ha més trama i intriga. En aquesta pel·lícula hi han coses que es veuen al principi i després al final tenen sentit. Li ficaría un 8.

15_anos_y_un_dia-465759265-large

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario